Thermomix® Danışmanlarının kendi yarattıkları tariflerden oluşan bu ilk “Danışmanlarımızdan Enfes Baklagil Tarifleri” kitapçığıyla sizlerle buluşmaktan mutluluk duyuyoruz.
Her biri birbirinden lezzetli bu 16 tarifin ortak özelliği hepsinde baklagillerin kullanılmış olması. Baklagiller, özellikle kuru olanları, protein, lif, B1, B6 ve K vitaminleri, demir, çinko, magnezyum, potasyum açısından çok zengindir. Kırmızı et, kümes hayvanları ve balıktan sonra en çok protein içeren gıdalardır. Özellikle mercimek ve fasulye çeşitleri selenyum, fosfor, kalsiyum ve folat da içerir.
Türk mutfağında yaygın olarak kullanılan kuru baklagiller sıklıkla öğle ve akşam yemeklerinde yerini alır. Sayısız çeşidi pişirilen baklagillerden özellikle nohut ve kuru fasulye Türk sofrasının baş tacı konumundadır. Bu kitapçıkta baklagillerin alışageldiğinizin dışında kullanımına da şahit olacak, bu yaratıcı lezzetleri siz de hemen denemek isteyeceksiniz.
Bu 16 tarif, danışmanlarımız arasında düzenlediğimiz Baklagil Tarifleri yarışmasının sonunda seçildi!
Her Thermomix® kullanıcısı kendi harika tariflerini yaratabilir. Siz de kendi Thermomix® tariflerinizi yazabilir, her yıl tekrarlayacağımız tarif yarışmalarımıza katılabilirsiniz.
Danışmanlarımızın hazırladığı bu tarifleri sizlere ulaştırmaktan ve bu sayede sofralarınıza farklı bir renk ve lezzet katıyor olmaktan heyecan duyuyoruz.
Tariflerimizi hemen deneyin ve fikirlerinizi bizimle paylaşın!
Yemek pişirmek hiç bu kadar keyifli olmamıştı!
Thermomix®’le lezzetli günler...